Lokaal nieuws woensdag 03 juni 2020

De Appelgaard Interiors realiseert met liefde en passie uw droomhuis of bedrijfspand

De Appelgaard Interiors beschikt over een showroom met een bijzondere collectie aan meubelen, banken, stoffen, raambekleding, verlichting en exclusieve woonaccessoires. Naast onze eigen collectie en mogelijkheden, werken wij samen met een aantal partners voor vloeren, schilderwerk en metaalbewerking  voor stalen deuren en trappen. Bij De Appelgaard Interiors combineren wij dit om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Wanneer wij een idee hebben van uw stijl en uw verwachtingen, zetten wij een ontwerp op papier. Dit wordt aan u gepresenteerd door middel van een 2D (eventueel 3D) ontwerp, een moodboard en een materiaalcollage. We nemen u eventueel mee naar onze leveranciers.  Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van het ontwerp en onze mogelijkheden.

Wanneer alle werkzaamheden gedaan zijn en de meubelen en accessoires binnen zijn, zetten onze stylisten alles op de juiste plaats en stylen het voor u af.

Wanneer ons ontwerp aansluit bij uw wensen ontvangt u van ons een offerte voor het realiseren van uw interieur.

Een totaal interieur van vloer tot plafond, van ontwerp tot realisatie.

Voor meer informatie: www.deappelgaard.n

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Altena.

Aanmelden