Lommerrijk Wonen - Sleeuwijk

Altena
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de locatie van de voormalige Burgemeester Verschoolschool verrijst vanaf 2021 een 18-tal nieuwe woningen in het plan “Lommerrijk Wonen”. Het plan dankt haar naam aan de groene omgeving met vele bomen en laanstructuren. Het plan bestaat uit 16 2-onder-1-kap woningen en 2 vrijstaande woningen. Uiteraard zijn de woningen gasloos en energieneutraal, voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.

De 2-onder-1-kap woningen zijn er in 2 types, elk met een linker en rechter variant. Woningtype Munnikenland heeft een brede oprit, daar waar type Jan van Arkel een diepe oprit heeft. De linker- en rechtervariant kennen verschillen in gevelkozijnen. En de rechtervariant van het type Jan van Arkel beschikt over een erker ter plaatse van de keuken. De vrijstaande woningen kenmerken zich door het extra leefoppervlak op alle woonlagen van de woning.

Alle woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder, waar u nog extra slaapkamers kunt maken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lommerrijk Wonen - Sleeuwijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Altena.

Aanmelden