Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Hof van Courtine - fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Altena - Sleeuwijk
Toekomstig aanbod

Over dit project

In Hof van Courtine is het rustig wonen in een groene omgeving. Het stijlvolle nieuwbouwproject is centraal en verkeersluw gelegen in Sleeuwijk. De wijk beschikt over ruime parkeergelegenheid. Alle dagelijkse voorzieningen vindt u op loop- of fietsafstand. Een ideale plek om kinderen te laten opgroeien of juist te genieten van uw pensioen.

Wonen met uitzicht op groen
8 duurzame eengezinswoningen
De 8 eengezinswoningen (6 tussen- en 2 hoekwoningen) kijken aan de voorkant uit op een groenvoorziening met een wadi voor de tijdelijke opvang van regenwater en een natuurlijke speelplaats.

Royale woning met garage
4 duurzame tweekappers
Royale woningen met garage en diverse mogelijkheden om uit te breiden. Ook geschikt te maken als seniorenwoning met slaap- en badkamer op de begane grond.

Water en ruimte
2 bouwkavels
Bent u op zoek naar alle ruimte in en rond uw woning en wilt u zelf de indeling bepalen? Dan is één van de 2 bouwkavels in het project Hof van Courtine wellicht uw beste keuze.

Geïnteresseerd in dit project? Schrijf u in en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en het verkooptraject.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Courtine - fase 1
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Altena.

Aanmelden