Hof van Courtine - Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Altena - Sleeuwijk
Actueel aanbod

€ 304.000,- tot € 814.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 177m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Bezoek de projectwebsite hofvancourtine.nl voor nog meer informatie.
- technische omschrijving
- brochure badkamer
- verkooptekeningen
- bouwgarant informatie
- te vinden onder de woningselector > klik op een appartement > downloads

Fase 1 100% verkocht!

In Hof van Courtine is het rustig wonen in een groene omgeving. Het stijlvolle nieuwbouwproject is centraal en verkeersluw gelegen in Sleeuwijk. De wijk beschikt over ruime parkeergelegenheid. Alle dagelijkse voorzieningen vindt u op loop- of fietsafstand. Een ideale plek om kinderen te laten opgroeien of juist te genieten van uw pensioen.

Duurzaam wonen
Alle woningen in Hof van Courtine worden duurzaam gebouwd onder BouwGarant: hét keurmerk in de bouw. Het nieuwbouwproject wordt in twee fasen gebouwd.

- Klaar voor de toekomst
- Verkeersluwe wijk
- Laadvoorzieningen elektrische auto’s
- Woningen voorzien van glasvezel
- Gasloos en energiezuinig (label A+++)
- Eigen overdekte parkeerplaats (koop € 17.500,--)

In een groene omgeving
Sleeuwijk maakt deel uit van de Gemeente Altena en ligt aan de zuidkant van de Hollandse Waterlinie met Fort Altena op loopafstand. In dit rivierendeltagebied is het heerlijk wonen! Het Nationaal Park De Biesbosch bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand. Een uniek zoetwatergetijdengebied waar u uitstekend kunt fietsen, wandelen én varen.

Sleeuwijk heeft goede voorzieningen op loop- en fietsafstand. Zorg- en sportfaciliteiten, basisscholen, twee voortgezet onderwijsscholen, een kinderdagverblijf én een groot winkelcentrum vindt u in het dorp. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A27 van waaruit grote steden in de randstad en Noord Brabant met circa een half uur te bereiken zijn. Vestingstad Gorinchem bevindt zich aan de overkant van de rivier de Merwede en is per auto of fiets bereikbaar via de Merwedebrug en over het water via een veerpont- en watertaxi-verbinding.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Courtine - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
5 van 33 beschikbaar
Prijs
€ 304.000,- tot € 814.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Altena.

Aanmelden