9 bouwkavels Polderzicht Wijk en Aalburg

Altena - Wijk en Aalburg
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 345.000,-

Over dit project

Locatie, locatie, locatie!
Zeker bij de bouw van een woonhuis is locatie allesbepalend. En deze locatie is prachtig. Aan de rand van een kleinschalige villawijk zonder dikdoenerij met fraaie woningen gesitueerd op ruime kavels. Deze 9 bouwkavels variëren in grootte van 822 m2 tot 1800 m2 en worden aan een brede, nog te realiseren waterpartij gesitueerd.

De bebouwingscriteria zijn bijzonder ruim. Bebouwing is mogelijk tot 70% van het bouwblok wat betekend dat er bebouwd kan worden vanaf circa 175 m2 vloeroppervlak tot maar liefst 280 m2 op kavel 7. Goothoogte 6 meter met een nok tot 9 meter. Verder mogen er bijgebouwen worden geplaatst tot 125 m2 met een nokhoogte van 6 meter. Ook werken aan huis is mogelijk tot 60 m2 vloeroppervlak en met vrijstelling tot 100 m2.

Wijk en Aalburg ligt landelijk en centraal. De snelwegen A2, A15, A27 en A59 omkaderen het Land van Heusden en Altena en omliggende gebieden en maken de fraaie dorpen aantrekkelijk door de bereikbaarheid.

Verder zijn alle nodige voorzieningen in Wijk en Aalburg zelf aanwezig. Het winkelcentrum ligt op loopafstand met winkels als Hema, Zeeman, Kruidvat e.d. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden langs rivier de Maas met de uiterwaarden en zandstranden. Wijk en Aalburg - Polderzicht

Kavelprijzen vanaf ¤ 265.000,00 tot ¤ 345.000,00 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
9 bouwkavels Polderzicht Wijk en Aalburg
Koopwoningen
9
Prijs
€ 265.000,- tot € 345.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Altena.

Aanmelden